Driver du företag som VVS? - Kontakta oss så marknadsför vi ditt företag!

Om oss

På denna sida har vi samlat en generell information gällande VVS i Stockholm, som är skapad i syfte att informera om vad VVS är samt hur detta fungerar i vår huvudstad i jämförelse med de mindre städerna. Som introduktion får alla som vill läsa detta en liten inblick i vad VVS är och vad som ingår i detta. Bara det kan vara värt att läsa för den intresserade. Hur som helst är det inte det enda rörande VVS som finns på denna hemsida. Här finns även information gällande skillnaderna på VVS-arbeten i Stockholm och i andra städer. Det kan verkligen bli en bra läsning för alla som verkligen vill veta vad det är som skiljer och om detta enbart rör priser eller om det också har med design och kvalitet att göra. Som extra information så finns även en avdelning om hur det går till att finna det rätta valet av VVS-service, och detta är då något som gäller hela landet och inte bara Stockholm.

Vi som skapat denna sida har ingen utbildning inom värme, ventilation och sanitet. Det finns heller ingen av oss som har varit verksamma inom området eller arbetat på ett företag som erbjuder VVS-tjänster i Stockholm. Här handlar det bara om egna erfarenheter rörande att anlita ett företag inom detta område, och vad detta innebär samt vad som kan utföras på egen hand eller ej. Alla som har intresset av att veta mera om hur en VVS-firma fungerar i Stockholm i jämförelse med övriga landet, kommer att få en bra läsning och kanske även lite mera kunskap inom detta område.

Kontakta oss

Söker du uppdrag inom VVS för ditt företag, kontakta oss så berättar vi mer om hur ditt företag kan visas på denna hemsida.