Vad gör en rörmokare?

VVS-montör kallas ibland rörmokare och rörmontör. Enligt Arbetsförmedlingen utför en rörmokare många olika typer av jobb. De monterar rörledningar och är ofta involverade i ny- och ombyggnationer av fastigheter och lägenheter. De är även med vid badrumsrenoveringar och installerar toalettstolar och handfat.

Vill du hitta lokala rörmokare i Halland kan du använda dig av HantverkareHalland.se för att hitta lokala rörmokare som kan hjälpa dig med det behovet du har.

Certifierad rörmokare

Någon gång i livet kommer du troligtvist behöva anlita en rörmokare. Då kan det vara bra att ta reda på om rörmokaren har ett certifikat för att få utföra det jobbet du önskar få hjälp med. Det kan exempelvis vara för installation av ny värmepump, badrumsrenovering eller byte av kökskran. Enligt VVS-branschens yrkesnämnd innebär ett branschcertifikat att man klarat de kunskapsmål och har de yrkeserfarenheter både teoretiskt och praktiskt som branschen har ställt som krav. Man skulle för sitt eget samvete kunna fråga rörmokaren om de har ett certifikat som vvs-montör.

Vad kostar en värmepump?

Majoriteten av gångerna behöver en rörmokare lite mer information från dig som kund innan man kan ge ett pris på vad det kostar med en värmepump. En rörmokare behöver ofta veta mer om ditt hus, din tomt och dig. Genom denna informationen kan även rörmokaren hjälpa dig att välja rätt värmepump. Ska det exempelvis installeras en bergvärmepump eller luft/varmvattenpump? Det är frågor som rörmokaren ställer sig. Vill du få en offert från lokala rörmokare och bor i Varberg, Falkenberg, Halmstad, Halmstad eller Laholm rekommenderar vi dig att få offerter genom HantverkareHallands samlingssida över rörmokareFör kontakt med rörmokare i Stockholm ber vi dig kontakta företaget på denna hemsida

1 May 2021

Kontakta oss

Honkonen Byggnads AB
Stenhuggarvägen 4 J
132 38 Saltsjö-Boo

kai@honkobygg.se

070-710 69 58

 

Artiklar

Vad gör en rörkokare?